free site maker

Kahvia Netistä 
Mikä on The Coffee Box

The Coffee Box toimittaa kotiovellesi viikottain uusia ja tuoreita kahvimakuja ympäri maailman. 

Kahvia Netistä

Hankimme maailmanluokan erikoispapuja suoraan itsenäisiltä viljelijöiltä, paahdamme ne pienissä erissä ja toimitamme ne sinulle muutaman päivän sisällä jauhatuksesta. Näin saat valmistettua ja nautittua parasta mahdollista kahvia kotonasi!

The Coffee Box -jäsenyys on täysin joustava - voit pistää jäsenyyden tauolle, perua tai tehdä siihen muutoksia milloin vain, niin usein kuin haluat.

Pakkaamme kahvimme erittäin ohueen pakkaukseen joka on suunniteltu varta vasten mahtumaan postilaatikosta sisään. Pakettimme on kokoa 270mm x 190mm x 20mm.

The Coffee Boxin etiketeissä lukee paahtamispäivämäärä parasta ennen-päiväyksen sijaan.

Kokeile The Coffee Boxia!

Espresso

€ 9,85 / 240g

Suodatinkeitin

€ 9,85 / 240g

Pressopannu

€ 9,85 / 240g

Mokkapannu

€ 9,85 / 240g

Lisätietoa kahvistasi

The Coffee Boxilla meitä kiinnostaa ylitse kaiken se, millaista kahvi kupissasi on. Tehtävämme on auttaa sinua valmistamaan parasta mahdollista kahvia kotonasi.
Erikoiskahvit, aivan kuten viinirypäleet, saavat makunsa maaperästä, paikallisesta mikroilmastosta, luonnon varjosta ja valmistusmenetelmistä jotka ovat joka alueelle ominaisia. Vielä tärkeämpänä erikoiskahveissa ovat niiden taustalla olevien viljelijöiden, yleensä sukupolvien mittainen, kokemus kunnon pavun kasvattamisesta.

Laatu on syvällä The Coffee Boxin toiminnan ytimessä. Me tutkimme maailman erinomaisimpia kahvinvalmistajia ja ostamme pavut suoraan tuottajilta. Kahvien ainutlaatuiset piirteet ovat papujen alkuperämaan, ilmaston ja ammatitatoisten viljelijöiden osaamisen lopputulos. Valitsemme kahvimme vain parhaista olosuhteista, vain kun tiedämme viljelijöiden poimineen ne juuri sopivan kypsinä, ja vain kun pavut ovat käsitelty oikein tuodakseen parhaat maut esille.

The Coffee Box -tiimi

Karolis on luovan teknologian startup-maailman kasvatti jossa kahvi on kaikki kaikessa. Ei ihmekään, että hän on koko joukkueemme suurin kahvinörtti. Karolis nauttii eniten Aeropressistä.

Karoliksen rinnalla The Coffee Boxissa seisoo Sandra joka on juonut kahvia jo... no, pitkään. Sandran päivät ovat yhtä jatkuvaa keskustelemista joista parhaat keskustelut käydään parhaan kahvin ääressä. Sandran mielestä mikään ei päihitä vanhaa kunnon cafetiereä!

Kahvinmetsästäjämme ja ammattipaahtajamme on Vytautas, joka on työskennellyt päivittäin kahvin parissa jo vuodesta 1999 saakka. http://www.huracan.lt Suoranainen kahvivelho, siis. Vytautas on myös Cup of Excellence -kilpailun tuomari, joka on käytännössä erikoiskahvimaailman Oscar-palkinto. Kahvimme pääsee siis melko kovan seulan läpi!

Näin The Coffee Box toimii

Vastapaahdettua kahvia suoraan kotiisi 1 tai 2 viikon välein.

1. Paahdamme kahvin vasta tilauksesi jälkeen

Kahvimme paahdetaan ja halutessasi jauhetaan äärimmäisellä tarkkuudella juuri ennen toimitusta

2. Tuore kahvi toimitetaan suoraan kotiovellesi

Pakkaamme kahvin pakkaukseen joka on suunniteltu mahtumaan postilaatikostasi sisään. Ei tarvetta käydä postissa noutamassa.

3. Sinä valmistat elämäsi parhaat kahvit

Vastaanottamasi kahvi on paahdettu vain muutamia päiviä ennen sen nauttimista. Näin kahvi on oikeasti tarkoitettu nautittavaksi.

Seuraa meitä!

Lähetä meille sähköpostia hello@thecoffeebox.fi

© Copyritgh 2018 UAB Northcom
All Rights Reserved