free site templates

Usein kysytyt kysymykset 

Olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteessa hello@thecoffeebox.fi

Mitä erikoiskahvi oikeastaan on?

Erikoiskahvista erikoisen tekee sen laatu, ja laadukas matka tilalta kahvikuppiisi. Erikoiskahvia kasvatetaan juuri oikeissa olosuhteissa, josta löytyy mineraalirikasta maaperää, sijainti korkealla merenpinnasta katsottuna, luonnon varjot ja erityiset mikroilmastot. Ainoastaan täydellisenä käsinpoimitut kahvimarjat valitaan käyttöön ja ne käsitellään äärimmäisen tarkasti osaavien viljelijöiden toimesta. Sen jälkeen parhaat vihreät pavut paahdetaan ammattipaahtajien toimesta, jotta voit nauttia täydellisestä kupillisesta. Erikoiskahvien parhaat ominaisuudet löytyvät tuoksusta, makeudesta, hapokkuudesta, täyteläisyyydestä, jälkimausta ja yleisestä tasapainosta.

Mahtuuko The Coffee Boxin paketti postilaatikostani sisään?

Pakkaamme kahvimme erittäin ohueen pakkaukseen joka on suunniteltu varta vasten mahtumaan postilaatikosta sisään. Pakettimme on kokoa 270mm x 190mm x 20mm.

Voinko keskeyttää tilaukseni?

Kyllä voit, The Coffee Boxin tilaukset ovat täysin joustavia. Voit keskeyttää, ohittaa toimituskerran ja perua tilauksesi täysin milloin tahansa ja niin usein kuin haluat. Voit hallita tilaustasi kirjautumalla sisään tilillesi.

Milloin The Coffee Boxin tilaukset toimitetaan?

Paahdamme kahvisi vasta tilauksesi jälkeen, annamme papujen jäähtyä ja tarvittaessa jauhamme ne ihan viime tingassa ennen toimitusta. Toimitusaika paahtimoltamme kestää enintään noin neljän arkipäivän verran, jolloin kahvi saapuu postilaatikostasi sisään. Siis esimerkkinä - mikäli tilaat maanantaina klo13 mennessä, niin pääset nauttimaan kahvistasi perjantaihin mennessä.

Haluaisin tehdä isomman tilauksen

Hyviä uutisia - toimitamme myös isompia eriä esimerkiksi toimistoille. Olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteessa hello@thecoffeebox.fi

Mitä teen jos tilaukseni ei ikinä saapunut?

Jos tilauksestasi on yli neljä arkipäivää, niin ota meihin yhteyttä | hello@thecoffeebox.fi
Lähetämme mielellämme ilmaisen korvikkeen. Halutessasi voimme myös antaa 100% rahat takaisin.

The Coffee Box -tiimi

Karolis on luovan teknologian startup-maailman kasvatti jossa kahvi on kaikki kaikessa. Ei ihmekään, että hän on koko joukkueemme suurin kahvinörtti. Karolis nauttii eniten Aeropressistä.

Karoliksen rinnalla The Coffee Boxissa seisoo Sandra joka on juonut kahvia jo... no, pitkään. Sandran päivät ovat yhtä jatkuvaa keskustelemista joista parhaat keskustelut käydään parhaan kahvin ääressä. Sandran mielestä mikään ei päihitä vanhaa kunnon cafetiereä!

Kahvinmetsästäjämme ja ammattipaahtajamme on Vytautas, joka on työskennellyt päivittäin kahvin parissa jo vuodesta 1999 saakka. http://www.huracan.lt Suoranainen kahvivelho, siis. Vytautas on myös Cup of Excellence -kilpailun tuomari, joka on käytännössä erikoiskahvimaailman Oscar-palkinto. Kahvimme pääsee siis melko kovan seulan läpi!

Kokeile The Coffee Boxia!

Espresso

€ 9,85 / 240g

Suodatinkeitin

€ 9,85 / 240g

Pressopannu

€ 9,85 / 240g

Mokkapannu

€ 9,85 / 240g

Seuraa meitä!

Lähetä meille sähköpostia hello@thecoffeebox.fi

© Copyritgh 2018 UAB Northcom
All Rights Reserved